Імміграція до Манітоби
-
Знайшла. Дякую щиро за допомогу!
-
Є варіант тільки шукати «наших посередників» які за це вже беруть 200$ за одну особу.Ще місяць тому вони брали по «братські»100$,а тепер вже 200$.Якщо не дуже пече,то пробуйте самі щодня рівно о 6 за Вінніпегом ловити слоти.Я дві неділі назад бачив три рази ті слоти але не встигав їх узяти(((,останні 2 неділі жодного разу так і не побачив.Один хлопець казав що частіше за всього бачив слоти саме у суботу та неділю,де хто каже що бачив щодня
-
Ще питання, вибачте🫣Я все роблю по відео, на питанні Do you have at least CLB 7 in a four skill areas? Я натискаю так, і в мене інші питання аніж як в відео. Там немає запитань про контракт, є тільки next. То так в повинно бути?
-
Вітаємо, Ŋazar! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так я вже зрозуміла, дякую!
-
Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, якщо подаєш заяву на продовження work permitu, чи можна вказувати новий паспорт без візи, чи потрібно вказувати паспорт той по якому заїхав до Канади в якому є візa? Дякую
-
Можна
-
Всім привіт маю таке питання писала на рахунок своєї номінації і отримала таку відповідь статус вже як місяць в assessment in process 🥹🥹🥹без змін .Чи це окей ?
-
Просто напишіть посольство України в Канаді