Імміграція до Манітоби
-
SWM
-
Це сво?
-
Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи є сенс аплікуатись на Manitoba skilled workers overseas , якщо у сумі є 60 балів , але немає родичів / друзів з PR ? Чи вони взагалі розглядать такі заявки ?
-
Ні :) на жаль, немає роботи. Я знаходжусь поза межами Канади і є програма skilled workers overseas де не потрібен офер чи контракт , але є adaptability як умова : друзі чи родичі , які проживають в Манітобі і мають PR.
-
Вітаємо, Олексій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Родичі або друзі , які мають pr або citizenship
-
Та можно заповнювати заявку на номінацію в декілька етапів, зробити частину, зберегти, потім продовжити або потрібно все за один раз?
-
-
Люди добрі, підкажіть, будь-ласка як називається документ, який потрібно запросити в українського роботодавця для підтвердження досвіду роботи? (Зараз пишу заяву і не знаю назви документа або в довільному форматі: лист-підтвердження про дату початку та закінчення працевлаштування, зарплату, кількість відпрацьованих годин і т.д.)?
-
Воно то хочеться вірити і логіка в тому є, але з другої сторони і цього року в багатьох закінчується ворк перміт, в декого дуже швидко, а анонсу про продовження нема. Тож буде якось несправедливо: зараз не продовжувати, а за рік почати продовжувати...
-
Можна поступово
-
Ну може після березня анонс буде Я про це і питаю Ті в кого закінчується в цьому році, наче не по cuaet приїхали, бо тоді б було до наступного року вп