Імміграція до Манітоби
-
Який тест треба робити в 1 і 8 день? Антиген чи пцр?
-
Хто скоро прилітатиме до Вінніпега? Відпишіться, будь ласка, в личку
-
The federal government will drop the vaccination requirement for people entering Canada, end random COVID-19 testing at airports and make the use of the ArriveCan app optional by the end of this month, sources tell CBC News — but the masking requirement is still up in the air.
-
Дякую
-
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка, я вчора прилетіла до Торонто, а в понеділок вилітаю до Вінніпегу. Чи потрібно мені заново активувати ArriveCan (я вакцинована повністю), та наново заповнювати декларацію? Дякую 🌻
-
Подали на визу сім ей. Син аптечний у мій паспорт. У двух доньок продовжені. У молодше на фото 3 місяця а зараз 7років.сегодні побачила що у людей виникають проблеми. Жіночка не посадили на літак.в мене питання. Як що я закажу нові доки чи можно буде вклеяти у них візи.
-
Вітання! Можливо, комусь згодиться інформація. Ми прилетіли по фоіл-лесс візі, нещодавно подалися вже з Канади на counterfoil. Подавалися з дорослою дитиною, якій 18 років, як сім‘я , тобто через один профіль обидві заявки, донька йшла як член сім’і основного апліканта. Але чомусь на доньку були зовсім інші анкети для заповнення і, в результаті, мені прийшов паспорт ріквест на вклейку візи, а ій прислали visitor record з подовженим періодом перебування в Канаді. Це не є віза, цей документ не дозволяє перетнути кордон, а лише перебувати на територіі Канади як візитор. Тобто фактично цей документ виглядає як ворк перміт, але без права роботи, а лише на перебування. Ми перелякалися, що в результаті цього помінявся статус з ворк перміту на візитора, іздили в міграційну службу, вони сказали, що нічого не анулювалося, але тепер є два документи в неі паралельно. Тепер донька подалася окремо, створивши свій еккаунт, на багаторазову візу і теж отримала запит на паспорт. До чого я веду - абсолютно не інтуїтивна і не логічна анкета для заповнення на візу, якщо ви хочете подаватися сім‘єю. Як в такому разі відкрити неповнолітній дитині візу, яка сама за себе не може створити еккаунт, - не маю жодного поняття. Перепрошую за багато слів, але , може, комусь нерви збереже. Бо ми реально не зрозуміли, чому саме так це все виглядає.
-
Good afternoon, please tell me if there are car factories or car assembly jobs in Winnipeg, my husband has 10 years of work experience but does not know English Maybe someone knows some enterprises where they are recruiting people now?
-
30.09 буде остаточна інформація, щодо тестів і арівелкан. Хочуть відмінити. Слідкуйте за новинами
-
Ви ж не на каві гадаєте, робіть згідно інструкції оф сайту і все