Імміграція до Манітоби
-
Ваші почуття та емоції справедливі але я би радив вам трішки взяти себе в руки, ще раз переглянути всі документи які ви надали для номінації (досвід роботи, освіта і т.д.), подивіться, можливо є які моменти не досить зрозумілі для MPNP. Якщо все чітко і прозоро, бувають ситуації наприклад коли MPNP надсилає запит роботодавцю а роботодавець ігнорує/томозить з відповідю, знаю такий приклад. Знайомі зясовували, дзвонили, виявилась проблема саме в цьому !
-
Дякую
-
В мене ще таке питання а чи можна в сетлмент плані написати в intended occupation в сетлмент плані мою зараз роботу і не писати пояснення Чи треба обовʼязково якусь придумати кращу посаду і писати як її досягти
-
Я брав за десять. Але, на скільки зрозумів з даного чату, достатньо на 5
-
І з України треба?
-
А треба якісь довідки зі шкіл дітей?
-
А не буде проблеми що немає візи ?
-
Всім привіт, після подачі на номінацію ( зараз ресівд) на роботі підняли зарплату погодинно. Треба додавати в аплікацію новий емплоєр з новою зарплатою? Дякую
-
Всім привіт ще раз. Сплатила за біометрію. Тепер питання щодо того як правильно прикріпити чек про сплату. По тому лінку що вони дають треба обрати тип аплікації і Provincial Nominee Program є тільки при виборі PR applied by mail. Але ж я подавала онлайн. А якщо обираю PR online, то там тільки Express Entry
-
Посада та сама, підняли на 1 долар за годину
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка, прилітаю в Торонто а далі, внутрішнім рейсом, у Вінніпег. Волонтери ж в закритій зоні знаходяться? Як потрапити до них? Наперед дякую за відповідь.
-
Щодо освіти, зверніть увагу, яким чином у вас додані документи і переклади. Оригінал і переклад мають бути додані окремо. Переклад тільки там, де позначка Transcript.