Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Маю таке питання: чоловік був призваний до радянської армії в 1991 році, його відправили на північ РСФСР і в процесі служби місце служби "опинилося" в РФ, бо союз розвалився. Дослужував вже виходить в РФ. Довідку про відсутність судимості з РФ виходить треба брати? Бо треба ж з 18 років, як Дмитро на відео наголошує
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка по такому питанню,наразі заповнюю EOI по на MPNP ,іду по SWO є зв'язок (минулий досвід 6 міс) ,з тої роботи я пішла ,на нову ще не оформилась але це трохи інший напрямок,так от питання ,зараз у мене в EOI аплікації просять Noc, підскажіть що мені там ввести,дякую
-
@western9 Dmytro Добрий вечір, Коли заповнюєш інформацію про dependant, запитується про поточне резиденство і резиденство, де жив перед цим більше 6 міс. У мене син-студент, закінчить навчання 31 серпня 2025 в Чехіі. Прилітав в Канаду і отримав WP в минулому році на 2 міс, і зараз знову прилетів ( буде до кінця серпня) Що потрібно заповнювати в такому випадку? Він повернеться в Чехію, і буде там аж до моменту закінчення університету і отримання картки PR
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка по такому питанню,наразі заповнюю EOI по на MPNP ,іду по SWO є зв'язок (минулий досвід 6 міс) ,з тої роботи я пішла ,на нову ще не оформилась але це трохи інший напрямок,так от питання ,зараз у мене в EOI аплікації просять Noc, підскажіть що мені там ввести,дякую
-
Ясно шо він недійсний, але нового на руках нема, поки доставлять новий, невідомо скільки часу пройде, може тиждень, а може 6, тому є питання, чи підкріпити старий і лист апруву нового, а потім додати його, чи не підкріпляти новий, а просто додати візу свою, а потім уже додати перміт, коли дойде
-
Як на мене, то за яким працювали