Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка що це може означати. Робота більше року на одного працедавця, англійська 6, ліцензія є (ніби додає бали) , вища освіта і -100 балів за іншу провінцію. І EOI-SW нарахувало 447 балів? Коли заповнювала дивилась відео з ютубу і там питання в аплікації були інші ніж в мене. Наприклад в аплікації не питали про роботу . Що з цим робити? Дзвонила в імміграційний центр вони нічого внятного не кажуть. Чи я може щось не розумію🤔
-
Пишите це в гугл і пишите Noc
-
Підкажіть чи можна змінити інфо в EOI як що переплутав місцями ім'я і фамілію і як що вказав стаж роботи 5 років а по факту вийшло 4 роки і 11 місяців. І як це зробити?
-
Тобто , ця парт тайм ( на компанiю де працювала фул тайм майже 9 мiсяцiв), але менi потрiбно забирати дитину о 3 pm зi школи,тому перешла на парт тайм ( дуже втомилась кожного дня пояснювати чому iду ранiше. В майбутньому планую працювати парамедиком( потрiбно наново вчитися). В такому випадку писати НОК на парамедика? Не можу зрозумiти, важкий день сьогоднi
-
Добрий вечір Підкажіть як додати тест з англійської в EOI , якщо при заповненні EOI у мене ще не було тесту? Зараз натискаю свою аплікацію і там немає нічого про тест😞
-
Торонто так само
-
Добрий вечір, підскажіть, будь ласка: 1. Чи можна враховувати до стажу відпустку по догляду за дитиною до 3-х років? У витягу про звільнення (з України) це ніде не виділялось, просто вказано дату звільнення і кількість років стажу. 2. В Вінніпезі процюю "Assistant Production Worker". Не можу знайти NOC на цю посаду. Що вписати при заповненні аплікації на EOI? Дякую.