Імміграція до Манітоби
-
Стереотип Я навчалась в школі Одеси Географію почала вчити як війна почалась по своїх же подорожах ))
-
У нас навчали краще, ніж у місті
-
Не погоджуюсь
-
Так
-
Я вчив граматику, бо вважав що від неї все починається. Відвідував RRC після того как у веларк отримав 5555. Не можу сказати що RRC сильно допоміг з мовою, але він дуже допоміг як розібратись зі структурою тесту
-
Ну я всі 10 років до однієї школи ходила у Криворізькому районі. І програма сама звичайна, як і всюди…проте вчителі вміли доносити всю необхідну інформацію і вкладати знання в наші голови. І точні науки, і гуманітарні - все не так важко давалось нам
-
Село не має мовних шкіл та репетиторів. Село не має секцій зі спортивної гімнастики або авіамодельного гуртку. Але є багато роботи на городах. І діти раз з вчителями поєднують школу з городами. Тому це не стереотип
-
Зараз може і не гірше, бо ж ютуб і записи уроків. Але раніше так, не вистачало вчителів. Подружка переїхала до сільської школи у своєму 5 класі - так англійську знала краще за вчительку… вона хоча б вміла читати. Чернігівська обл. А в нас і в Києві вчителі змінювались і не могли нікого знайти. Тож кому як пощастило…
-
Ви можете погоджуватись або не погоджуватися, але статистика показує що так, по-друге- я працювала з вчителями, я їх навчала користуватися новим програмним забезпеченням. в 60% Випадків вони були менш Кваліфіковані.
-
Я знаю багато слів, читаю добре, но тест то тест.
-
От і я про те) веларк був через ±3 місяці після приїзду. І три місяці я вчив мову кожен день по 2-3 години мінімум + середовище🤷♂ але я пам'ятаю, що не міг зв'язати речення нормально. Тому і кажу, що 4 це взагалі нічого)
-
Тобто не має? Ви зараз прям про всі села це стверджуєте? Тоді запрошую до Криворізького району, просто до прикладу. Можете до Надеждівки поїхати, чи до Глеюватки, Недайводи чи Лозуватки… Потім напишете, де не має якихось гуртків, репетиторів чи мовних шкіл 😌
-
Нотатки(замітки)
-
Отож