Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Роза! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Саме так , в 2025
-
А що ж залишаться ?
-
Я хочу спитати коє що, на що більшість уастників цього чату розраховують? Спец вибірку прікрили, по SWM (яке не проводиться вже доволі довго, а коли проводилась то тільки зі спец умовами). Просто мені здається це не всі розуміють, чи не хочуть розуміти. Я бачу питання стосовно SWM, ви вважаєте будуть повернути умови, коли ви просто по балам змогли пройти, як у відео Дмитра, чи ви просто не можети зрозуміти повну картину. Тобто наступний місяць нема нічого, як ви можете отримати номінацію (якщо ви не завершили навчання і немаєте родичів тут). Поправте мене, якщо я помиляюсь, тільки будь ласко більш конкретики, напішіть вот так програма діє чи така у Манітобі
-
Вже немає, якщо не присутня "стратегічна ініціатива"
-
SWO ще ж є
-
Як на мене не варіант, да і Манітоба мені до вподоби.
-
Честно кажучи коли я побачив їдучи в автобусі новину про відміну спец. вибірки, в мене ледь панічна атака не сталась. Вийшов зразу на наступний зупинці. Як землю з-під ніг забрали.