Імміграція до Манітоби
-
Дайте тайм-лайн, будь ласка. Скільки часу, які запити)
-
Пан Wes ! Чи могли б ви порадити ? Пише у Employment Verification Letter вказати коли працював на фул тайм , я офіційно працевлаштована з 2009-2024 але на фул таймі була тільки з 2018 - 2021 то можна в листі вказати тільки ті роки 2018-2021 чи як це правильно? Чи так не можна вирізати інші роки?
-
Попробуйте зареєструватися на IELTS. Може, ще є вільні дати.
-
Не зарахували CELPIP, технічні складнощі на спікінг виявились, авжеж вільні дати тільки на 28 квітня, тобто я не встигаю. Виходить мені чекати півроку постійної роботи і подаватися SWM зі всіма, так? Чи є інші варіанти?
-
Здавала у цю суботу, в понеділок ввечері вже мала результат.
-
Вибачте, обмеження - що мається на увазі?
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, заповнила заявку на EOI, але ще не сабмітила. Йду по програмі SWM, працюю більше 6 міс. на фул тайм. Але мені попередньо порахувало тільки 431 бал і пише, що я кваліфікуюсь на skilled worker overseas. Не можу зрозуміти, чому на SWO, а не на SWM, якщо я і надалі працюю на того ж самого роботодавця (клеймити більше 10 тис. cad не має просто), і чому такий низький бал (освіта мастер дегрі, селпіп тест середній 6 балів, попередній досвід роботи повних 2 роки)? хтось стикався з цим?
-
На початку
-
чи ще десь є? вроді би ще десь питало
-
але питання було щодо громадянства
-
Канада
-
так
-
Схоже, що ви вказали, що ви резидент України
-
при створенні аккаунту? як туди вернутись, бо не пускає, бачу тільки вікно зараз з EOI