Імміграція до Манітоби
-
Просто на федеральному єтапі наче тільки 3 напрямки і так усюди хочуть тір 1-3, не дуже розумію як це працює
-
Тобто якщо отримати провінційний єтап, то потім можна навіть якщо тір 5?
-
2 дітей і двоє дорослих. В першому віконечку повинно бути 4,включаючи мене, як головного апліканта
-
2 + 2 = ?
-
Добрий вечір.Підкажіть як правильно поступити.Додав нещодавно свою дівчину до свого benefit plan. Вказав як common law.Чи треба про це повідомити офіцера.Міграцюю ми робимо різну,вона окремо я окремо.Хвилююся зараз чи може це якось зашкодити
-
Привіт. Заповнюю M PNP , чомусь не пускає більше 2 людей. Нас є четверо.
-
Були дозапити по документах в кінці лютого, з 3 березня background is checking, біо та медікал зараховані. Чому так довго не приходить портал 1 та довго перевіряють background. Вже сил та нервів немає обдумувати варіанти. Поділіться будь ласка нашими таймінгами та думками 😔
-
Ну ще ж не 12)
-
Ми вже на федеральному рівні 9 місяців.
-
Доброго вечора! Можете підсказати консультанта з ПР в Вінніпезі? Щоб людина, знаючи нашу ситуацію, підсказати по якій програмі подаватись та взагалі що робити крок за кроком. Дякую.
-
Кожний кейс індивідуальний ,офіційний час розгляду 12 місяців Чекайте,все буде
-
То лише назва. У мене до прикладу DQ, а по документах Manitoba Inc.
-
Юля, не турбуйтесь, залежить багато від того хто розглядає, який у вас пакет документів, скільки осіб у заявці. І зараз кожного місяця терміни збільшуються бо велике навантаження. Ви у нормальних термінах наразі. Знаю людей, які AOR чекали майже 8 місяців, а потім один за іншим Portal 1,2, рішення прилетіли.