Імміграція до Манітоби
-
ApplicationReport.pdf Приклад балів після #EOI EOI submission для SWM
-
Для спецвибірки важливо, щоб було 60 і більше.
-
Портал 1.
-
Ось цей шаблон? Name as it appears on your passport: Height in centimetres: Eye Colour: UCI: Personal email (one for the whole family): Current residential address (apt #, street #, street name, city, province and postal code): Personal phone number: Original entry date (YYYY/MM/DD): Date of last time you entered Canada (YYYY/MM/DD): Location of last entry (which Canadian border or Canadian airport): Are you currently inside Canada (yes or no): If you are not inside Canada o When is your expected return date (YYYY/MM/DD): o In which country are you currently located:
-
Так, правильно.
-
Дякую за відповідь. Сподіваємося, що скоро і нас розглянуть. Бо знайомий подавався пізніше на 2 тижні і вже отримав 2 місяці тому . Бали і НОК однаковий
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, чекаємо на номінацію від 20 вересня. Заявка ще навіть не в процесі, лише received. Чи чекає ще хтось так довго ?
-
Люди чекають ще з липня і серпня. Так що до вересня ще далеко… Ми чекаймо на номінацію вже майже 8 міс
-
Один знайомий чекає з початку липня, інший - ще з середини червня.
-
Вибачте за дурне питання, але при заповненні ЕОІ, там є питання «how many family members are accompanying you to Manitoba”. Якщо мій чоловік не в Канаді, я всерівно можу його додавати в свою заявку? Писати 1? Чи тільки, якщо в Канаді обидва зазначається? І писати 0, бо він не тут?
-
Хлопці та дівчатка кому за скільки LAA приходило після подачі по SWO?