Імміграція до Манітоби
-
Хочу зробити візітор візу , але сайт пропонує лише 1 варіант , підкажіть чи це є віза? Бо я вже раз зробила … Дякую вам❤️
-
Я роблю за цією інструкцією, але можливо щось змінилося в системі, адже варіанту віза немає…
-
Іншого варіанту воно не пропонує( мені дуже потрібно саме вклеїти візу(( дякую
-
Я знов з питанням. Стосовно досвіду роботи. Якщо я працювала в Україні фул тайм з 2016 року, до вересня 2023 року, а з вересня продовжую працювати на цій українській роботі онлайн (але вже парт тайм), але в той же час маю тут фул тайм канадську роботу, то можу клеймити 5 років, бо фактично ж немає перерв?
-
Прийшов і наш час🎉 4 Травня- подались на номінацію 17 Серпня- номінація 18 Жовтня- подались на федеральний 27 Січня- номер справи з запитом заплатити на біометрію та дозапитом форми 9 Лютого- запит на біометрію 18 Березня- Перший портал і одразу їм написав у відповідь 11 Квітня- написав ще раз всі дані і запитав чи отримали вони 16 Квітня- портал відкрили і попросили фото 17 Квітня- вислав фото з адресою 19 Квітня- eCoPR Залишилось щоб підтвердили фото та зробили картки Дякую всім учасникам чату за допомогу і особливо адміністраторам- роблять величезну роботу і бережуть купу грошей, а саме головне- нервів Всім щиро бажаю як по скоріше отримати бажану картку😉
-
Дякую ❤️❤️❤️
-
Скажіть будь ласка чи вам щось вдалося чи це не має сенсу пробувати(
-
Дякую. Чудова новина. В цьому ж PDF файлі була така інформація: "You will receive an email from the Permanent Resident Portal that will require you to confirm that you and your dependants (if applicable) are in Canada, provide your Canadian address and submit your photo to create a permanent resident card. In the portal there are two steps: step 1: declaring your presence in Canada is a requirement to become a permanent resident and step 2: submitting a photo and a Canadian address is a requirement to receive your permanent resident card." І мене це збиває з толку. Що це мається на увазі? Step 1 - цє те що Ви називаєте порталом 1? Step 2 - це портал 2?