Імміграція до Манітоби
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)
-
Дякую 🙏
-
Про профіль ЕЕ я нічого не знаю, чекайте відповіді, хто це робив
-
LAA це запрошення від уряду Манітоби, подати документи на номінацію ЕОІ це ваша анкета зацікавленості, щоб отримати номінацію
-
Дякую, мені треба робити профіль в EE? І ще питання ні як не можу зрозуміти чи перший крок це EOI чи LAA?
-
Дякую 🙏
-
Тільки не можу зрозуміти що робити з Express Entry якщо я планую по SWO іти?
-
Вже зараз дивлюсь відео інструкцію, планую зараз все зробити. Перший крок це EOI скласти і потім чекати, якщо я правильно зрозумів.
-
Вам треба набрати 60 балів + тест з мови мінімум 4 з кожного модулю+ гроші 10 тисяч на головного апліканта і 2 тисячі на кожного члена сім'ї. Робіть ЕОІ якомога скоріше. Вибірка буде понеділок чи вівторок і це остання вибірка.
-
Прикро, чи це дуже важливо було для спец.вибірки?
-
Всім привіт, знаю що це вже тут обговорювалось, але знайти відповіді так і не вдалося. Форми IMM5690 i IMM0008SCH не відкриваються. Adobe Reader встановлено, але все одно не завантажується. Що з цим щастям робити?
-
Дякую ☺️
-
Питання, я потребую мати стейтмент з банку з сумою грошей на цьому етапі чи зараз треба буде тільки написати цифру?
-
Дякую за розʼяснення, усе це в мене вже є. Зараз все зроблю і подам.