Імміграція до Манітоби
-
Так, це вчора змінили пост та обновили години
-
Дякую Вам!
-
Значить це було в 17 а не 16
-
Я подавала на SWO бо не було довгострокового контракту і мені прийшов такий же лист. Тобто мене направили по SWM?
-
Фух, ☺️ дякую
-
Ви впевнені? Тобто по вашим словам я мушу поміняти роботу та швидко знайти гроші, щоб податись далі після цієї вибірки? Де почитати про це можна докладніше? Бо заплуталась остаточно.
-
Тобто якщо я йду по SWM, і мені прийшло LLA сьогодні, зараз не потрібно подаватись? Чи я щось не розумію.
-
Добрий вечір. Порадьте, будь ласка, перекладача який перекладає документи для подачі на номінацію
-
Це неважливо. Ви, власне, має відповідати вимогам SWO, якщо хочете йти за тією програмою. Тому ви маєте набирати 60 балів. Однак, якщо ви не хочете йти за цією програмою, а таки за SWM, то просто нічого не робіть 60 днів, щоб ваш LAA закінчився і подайте ЕОІ знову.
-
Та ніби писала 69 балів набирає. Але точно краще перерахувати
-
І вибірка і новий ВП. Непоганий тиждень
-
Ви все наплутали. Перегляньте відео подачі на номінацію. У вас все добре. Просто додайте лист пояснення вашої помилки. Повірте, ще рік чекати вибірки виглядає складніше
-
Дуже дякую за вашу відповідь
-
У виділеному вище EOI запитується, як довго ви працювали протягом останніх п’яти років з моменту, коли ви спочатку подали або оновили свій EOI, і п’ять років назад. Для цього прикладу запитується досвід роботи з 21 березня 2016 року по 21 березня 2021 року. Будь ласка, також зверніть увагу, що 4 і 5 років досвіду роботи нагородять вас однаковими балами EOI, і ваш бал EOI не зміниться. Якщо ви неправильно вказали свій стаж роботи, ви повинні перерахувати, щоб перевірити, чи відповідаєте ви мінімальному балу для жеребкування. Ви повинні відхилити LAA, якщо ваш перерахований бал нижчий. Жовте повідомлення про помилку все одно дозволить вам подати заявку.