Імміграція до Манітоби
-
Повірте це все квіточки, іммігрувати наприклад в Україну ось де випробування 😂
-
Це звичайно круто, в мене не такий досвід. В цьому і є проблема, не знаєш на кого натрапиш там😂
-
Дякую.
-
Доброго дня. Будь ласка, напишіть, Ви додавали лише оцінку майна з цього сайту чи ще додавали витяг з державного реєстру на право власності? Дякую.
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи здавав хтось біометрію в кінці березня? Цікаво, чи є в вас якісь зміни в кабінеті? Бо ми здали 20 березня і з того часу геть нічого не відбувається
-
@western9 Порадьте щось. Вже, як то кажуть, дую на холодне. Кошти лежали в готівці, я їх поклала на рахунок тільки перед вибіркою сво. Тепер, думаю, чи питатимуть мене звідки взялися гроші. Хочу додати оцінку майна, як додатковий документ платоспроможності. Чи додавати оцінку майна?
-
Дякую.
-
Як я заповнюю форму оцінки, то запитує рік введення в експлуатацію. У витягу не має цього, де Ви дізнавалися дату? Дякую
-
Підскажіть, будь ласка. Вже подалися на MPNP і все оплатили. І після подалися на продовження WP. Прийшов лист, що вони розглядають заявку і там вказані нові коротші дати на період очікування рішення. Чи потрібно цей лист додавати до документів у нашій анкеті add documents. Дякую.
-
Раніше після біометріі це брало тиждень-два і вже ПР. Принаймні так люди так писали в таймінгу в цьому каналі