Імміграція до Манітоби
-
😅ну, чекаємо….
-
Мені рекомендували в дайнтауні, тому, що там менший зал
-
Дуже прошу когось хто подався на дитячий паспорт вам в консульстві дали тільки ідентифікатор щоб перевірити чи паспорт виготовлений? Чи потрібно ще щось мати щоб потім паспорт забрати?
-
Надала все, що мала, також вписала середню школу, та в формах прикріпили документ, і написала пояснення, що атестат шкільний втрачено. Що вони ще хочуть? 😔
-
Підкажіть будь ласка хтось, тому що вже нерви беруть😣😣😣
-
Треба на кожну освіту, яка додана в аплікацію додати чотири документи в ПДФ. Оригінал диплому, переклад, оригінал додатку до диплома і переклад. Якщо не буде 4 ПДФ файли система не пропустить.
-
Доречі так Біля поло парку я просто не міг говорити бо шум, але може людям не так заважало як мені 🤷
-
Візьміть з собою бірюши. Дуже допоможуть.
-
Я здавав і в даунтауні і біля поло парку Даунтаун більш сподобався 🤷 Але так щоб прям кардинально, та не має різниці якщо готові)
-
Так
-
В чаті не можна давати рекламу міграційним консультантам.
-
На скільки я розумію, без доданих файлів буде блокувати. У мене теж таке було, поки по 4 файли не додав на кожну освіту, але якщо у вас втрачено документи, то я не знаю , що вам порадити, можливо 4 рази вкласти пояснювальну записку? Якщо є наступна освіта (технікум або інститут) то там писали на основі чого (атестату) вас зачислили на навчання, це може можна використати як причину, але це тільки припущення. Я відновлював свій атестат в Україні, мама ходила і домовлялася, зробили новий за півроку.
-
Діти навчаються в high school, тому тільки один документ. Підтвердження зі школи, що навчаються. Можливо це бути?