Імміграція до Манітоби
-
Нічого не треба, все полетіло само :)
-
Спробуйте написати вашому MLA, вони швидко відповідають і звʼязуються безпосередньо з офісом міністра імміграції. МР не може допомогти нічим, бо це питання провінційної програми, а не федеральної. З прискоренням розгляду мій MLA теж не допоміг, але MPNP, отримавши листа від MLA,перевірили файл і підтвердили, що він отриманий і що я маю просто чекати. Попросіть надати вам хоч якусь інформацію, нехай вони хоч знайдуть вашу справу і подивляться, що там
-
Спробую ще це. Дякую за пораду!
-
Доброго дня Підкажіть де взяти зразок довідки від роботодавця про достатній рівень мови для подання на PR А також підкажіть чи така довідка буде достатньою для того щоб не здавати екзамену
-
Треба написати через кризову форму запит на продовження ворк перміту. Приходив лист на пошту- спеціально для такої ситуації.
-
Де дізнатись який tier?
-
Якщо у вас tier 1,2,3 - то від роботодавця достатньо. Вона взагалі не потрібна, якщо ваша спеціальність попадає в цей tier.
-
Вони то можуть пріорітайз, але це не гарантує, що вони отримають номінацію раніше 45 днів
-
Загуглити teer Там прям буде табличка з назвами професій, то пошукаєте
-
Як дізнатись який мій tier для подання на PR?
-
У мене позиція CHILD CARE ASSISTANCE Дослівно такого в таблиці немає. Є опіка домашня або childhood а це не те саме. Як бути що вибрати?
-
Кілька хвилин тому мені писали тут на форумі якщо teer 1,2,3 то здавати не потрібно
-
Ну якщо 42202, то це teer 2, і мову здавати треба