Імміграція до Манітоби
-
Не потрібно. В мене teer3, довідку ніяку не брала, але тест здавала саме для підвищення балів. Я його не планувала здавати, майже не готувалась, бо не було часу. Не бійтесь здавати, якщо у вас є час підготуватися, то все буде ок. Там головне зрозуміти структуру тесту.
-
Дякую
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, при заповнювані аплікації в adaptability питають про роботу ким працюю і скільки років за останні 5 років, якщо хлопец порацював спочатку на одній роботі потім змінив і працює на новій роботі більше ніж пів року, то в цьому пункті треба вказувати роботу на якій він зараз працює?
-
Не розумію як оплатити.
-
Друзі. Хочу за сабмітити заявку і не розумію що це і як платити
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, якщо мій чоловік їздив у відрядження в інші провінції, як правильно відповісти на запитання щодо відвідування та роботи в інших провінціях прі подачі заявки в пул?
-
Планую тільки, для початкових бухгалтерів не обов'язково мати якийсь сертифікат, треба англійська і в принципі елементарні знання, що були в мене, до того ж я багато сам тут підтягував за допомогою ютуб та деяких безкоштовних простих курсів щоб розуміти як тут все працює
-
Ту, де зараз працює.
-
Головного апліканта.
-
Помогло. Дякую
-
Доброго вечора , вибачте , що запитую не по темі. Можливо хтось знає, чи потрібно дозвіл від батька , якщо їхати з дітьми з України до Канади . Є необхідність поїхати зараз у Україну, хвилююся чи при поверненні назад потрібно буде від батька довіреність на вивезення дітей .