Імміграція до Манітоби
-
Заповнюю заявку на номінацію, маю диплом і бакалавра і молодшого спеціаліста. Вказувати тільки бакалавра чи молодшого спеціаліста також ?
-
Але якщо просто вказати, то вказуєте найвищий рівень освіти, який у вас є. Як я розумію, то це бакалавр.
-
І той, і той. І атестат про закінчення школи (повна середня освіта). І додатки з оцінками до кожного з них. І, звісно, про переклади до кожного атестату, диплому і додатку не забудьте.
-
Здається, зараз дозвіл іншого з батьків не потрібен для просто перетину кордону. Але якщо хочете таке зробити, то нехай чоловік звернеться до нотаріуса в Україні та й зробить.
-
Про школу я все зрозуміла Дякую
-
Здраствуйте, підскажіть, будь ласка, чи можна завантажити сертифікати з курсів з України в SWM ? Вони на англійському. Це по спеціальності проходив додатково.
-
Підкажіть, будь ласка, чому номер паспорта так відображається в заявці при подачі в пул? Це ОК? Вводила все вірно, але не зберігається.
-
Вітаємо, В. Оксана! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий ранок, хто вже на федеральному рівні, підкажіть будь ласка, я додавала документи до своєї заявки і мені прийшов автоматичний лист-відповідь E--*-***-Update or ask about your application: Add a document to your application-Permanent Residence-Provincial Nominee , це і є AOR, тобто номер справи? Перед цим ніяких листів не отримували 🤔
-
Доброго дня всім ! У сина є старий паспорт з візою в клеєною і закінчується в вересні і є новий тільки без візи , зможемо виїхати і назад заїхати в серпні по паспорту з візою якій закінчується в вересні ? Чи краще вклеїти в новий ? Знаю що є країни в які не пускають якщо до закінчення паспорту менше 3 місяців. Дякую !
-
В відео Дмитра, про це також сказано! Що треба додати всі дипломи.