Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо я подаюся на номінаціію по програмі мpnp, swo. Чи будут мені нараховані бали за рік роботи в Канаді якщо я відпрацював до подачі 7 місяців на одній роботі в Канаді, а потім звільнився і пішов на іншу та пряцюю там 10 місяців?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи потрібно при подачі на ПР переклад шкільних дипломів чи перекладати тільки найвищий ступінь освіти буде достатньо? І чи требадодавати трудову, довідки ОК-7,паспорт український?
-
Нашу справу сьогодні почали розглядати). через 3 місяці і 18 днів після подачі. Я так розумію це AOR. А разом з ним і запит розписати адреси проживання і роботи без пропусків. Хоча ми відразу вказували без пропусків, бо я в чаті давно і знаю що треба вказувати без пропусків) Хто знає що їм скидувати?
-
Ви тільки будете робити ЕОІ? Тоді, спецвибірку (SWO), вже завершено, ви вже не можете по ній податись. Тільки SWM залишилась. Якщо ви вже получили LAA і заповнюєте повну аплікацію на номінацію, то там вже немає балів, ви повинні зараз довести документами те, що ви вказували в EOI.
-
Дякую)
-
Потрібний атестат та додаток за повну шкільну освіту (10 чи 11 класс), всі дипломи та їх додатки. З перекладами все, що не англійською або французькою. Трудова і ОК5(7) не треба, якщо у вас є референси з роботи (це є обов'язковим документом, якщо його немає, тоді танці з бубном з довідками та трудовою). Ці документи вам потрібні будуть на подачу на номінацію, а не ПР. Для ПР вони можуть бути в пригоді як додаткові документи, котрі добре загрузити зразу теж, щоб було меньше дозапитів. На ПР: Внутрішній паспорт не є обов'язковим документом, але у кого він є, той зазвичай додає (з перекладом).