Імміграція до Манітоби
-
Вибірок звичайних дуже довго не було, тому зараз бал дуже високий, мінімального балу немає, думаю через місяць два прохідний буде меншим за 830 Рік тому і менше 700 вистачало, все залежить від того скільки людей в пулі і відповідно зі скількома ви будете конкурувати, але 830 це досить високий….
-
Я чекаю с 28 лютого перміт
-
Так
-
Спроби до поки маєте бажання і право на легальне перебування в Канаді. Ви будете висіти в пулі 12 місяців здається, і будете приймати участь автоматично в кожній вибірці аж поки не оберуть, а якщо станеться так що за цей час не оберуть то через рік треба буде перезаповнити ЕОІ і та сама історія знову
-
Вітаю! Подаюся по SWO через підтримку друзів. У друзів виникає питання, що писати в їхній частині Settlement plan, якщо усі питання в майбутньому часі, тобто як вони будуть нам допомагати, коли ми прибудемо до Манітоби. А ми вже тут, друзі вже допомогли. Я вважаю, що треба написати, яку допомогу від них я вже отримала, а вони вважають таку відповідь недоречною. Порадьте, будь ласка, як написати правильно?
-
-
Почніть з ворк перміту, а далі додавайте досвід. Плюс - дивіться паралельно відео по заповненню заявки
-
Якщо в очікуванні номінації чи можна у той самий час подаватись по іншій програмі? По гуманітарній, наприклад
-
Вітаю. Комусь вертали заявку на провінційному етапі, якщо не в головного апліканта не було додатку до шкільного диплому? В чоловіка шкільний атестат в дії є, переклали англійською. Але додатку не має. Якщо написати пояснення, пройде заявка чи ні... задумалась
-
Підкажіт будь ласка
-
А як її заказати з Ізраїлю
-
Місяць
-
На сайті посольства можна замовити, там є інформація як це зробити. Ми все робили онлайн