Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Знаю, що треба поставити галочку. Але мені здається, що в групі писали, що бажано в графу переклад завантажити оригінал плюс переклад. Я тільки заповнюю заявку на номінацію, тому не впевнена.
-
за навчання теж знімають -100 балів, додатково до -100 за роботу, але в вашому випадку не повинні, тому що навчанням зазвичай рахується колледж, університет в іншій провінції, а у вас тільки безкоштовні курси, не мали б зняти, але це залежіть від того, як ви відповісте на запитання: "Чи навчались ви в іншій провінції". Тут алгоритм форми не буде розділяти на безкоштовні курси, чи ВНЗ, відніме 100 балів і все.
-
Я одним підгружала
-
Всім привіт, може хто стикається с таким то підкажіть будь ласка . Як що зараз подаватися на продовження ворк перміту, то скільки це буде коштувати? І як що ми з сімьєю 4 місяців назад робили U4U і нікуди не поїхали,чи треба вказувати Так- в тій графі де питають про відношення до США або натиснути Ні? Заздалегідь дякую!
-
Всім привіт. Таке питання. Буду подаватись в жовтні на піар. ( якраз там десь буде пів року на фул тайм ) . І хочу в серпні поїхати на 3-4 дні на озеро Вінніпег, чи буде це рахуватися як розрив годин? Типу менше ніж 80 в 2 тижні. Відпустка за мій рахунок. Дякую 🙏