Імміграція до Манітоби
-
Для імміграції вам потрібно 60 hours в два тижні, не 80
-
Привіт, друзі можете порекомендувати нотаріуса в Вінніпезі)))
-
Доброго дня. Маю питання до тих хто мав проблеми зі здоров’ям (або здоров’ям членів родини) та мав дозапити по медицині на федеральному етапі. Могли би ви будь ласка поділитися досвідом (чи тут чи в приватні), як це взагалі проходить? Чи можна просити лікаря на імміграційному екзамені зробити якісь додаткові аналізи щоб підтвердити що проблем більше нема?
-
Мені приходив запит на стейтменти за останні три місяці по основному банківському рахунку 🤷
-
А ви їх взагалі додавали? Бо я додавала. І коли мій рахунок змінився з 7 тис, на 3 тис, я дописувала, з якої причини така зміна. Додаткових питань у них не виникало
-
Дякую що відповіли. Тобто як я розумію, ти прийшов на мед.огляд, все записали с твоїх слів, а там на розсуд офіцера? Я може взагалі про це мовчав би, тому що проблеми вже нема давно , але в військовому квитку я списаний був ще у 2015 році і тепер думаю як я буду доводити це без можливості пройти додаткові обстеження.
-
Я так розумію, ви не є головним аплікантом? Це ще й SWO - в цій програмі їм дуже важливо щоб у вас на рахунку були гроші. Це по SWM - немає значення, головне, щоб була робота. Я б на вашому місці зробила так: якщо ваше безробіття впливає на суму на рахунку (тобто зменшується)- то відправити пояснювального листа, можливо з пейстабами. Типу гроші є, але є робота у чоловіка і ви даєте собі ради. А якщо не впливає - сума не зменшується або навіть збільшується - то взагалі б нічого не робила. Хіба що вони самі запитають. А ну і сподіваюсь, ви ж їх повідомили, що не працюєте?
-
Я головний аплікант, підгружала контракт з кінцевою датою коли подавалися на номінацію. Не повідомляла про те що звільняються,бо в контракті є дата,і що не працюю,бо за умовами контракт має бути менше 12 міс. І по SWO немає вимоги до постійного працевлаштування незалежно від того головний аплікант чи ні. Гроші на рахунку - не зменшуються нище потрібної суми. Хочу ROE підвантажити, як доказ попереднього працевлаштування,але ніяк не дочекаюся від роботодавця,одні обіцянки 🤷🏻♂️ То оце Ваш пост почитала то думаю може додати виписку з рахунку,щоб бачив офіцер що гроші є. А от на рахунок повідомлення про звільнення,то писали що наче не потрібно, шось я напряглася після Ааших слів 🤨
-
Доброго дня) Можливо хтось був у подібній ситуації : Подалися на номінацію цієї весни по SWM ,я головний аплікант ,але я вагітна і скоро вже працювати не зможу🤷♀️. Варіант того,що номінацію дадуть в найближчі місяці нульовий. Чи є можливість ,що номінацію розглянуть,коли вже буду в декреті?(звільнятися не буду,планую повертатися на роботу)
-
Ага, тепер мені стало зрозуміліше) По логіці, ви все зробили правильно. Якщо ви вже вказали суму на рахунку і вона не змінюється, то з цього приводу вже можна не перейматися. Те саме з приводу роботи і контракту - тут теж ніби все вірно. Коли не видно всієї ситуації, є відчуття, що щось не так. А як ви пояснили, то все так як треба
-
Дяка Знак переплутав