Імміграція до Манітоби
-
А тепер дивіться яка у вас гарна логіка: ви просите людей допомогти і, як мінімум, витратити свій час на написання тексту та на його чітке формулювання. А могли би самі знайти інформацію та прослухати її у фоновому режимі, не відволікаючись від ваших корисних справ. Отже ви не цінуєте час інших людей, аби тільки вам було зручно. І не потрібно сидіти шукати днями в інтернеті-достатньо ввести в YouTube "вклейка візи Канада".
-
Там пришов один документ,в якому пишуть що я можу поділитися на вклейку в 30 днів... більш немає ні якіх документів, які потрібно відправляти поштою где їх взяти не можу зрозуміти
-
На вклейку візи ви роздруковуєте всі доки (з переліку), заповнюєте шаблон на обробку персональних даних, сплачуєте та роздруковуєте оплату на зворотню доставку, та відправляєте за адресою візового центру. Спочатку виберіть візовий центр ( то може бути Варшава, Відень чи інший). На сторінці візового є реквізити для оплати зворотньої доставки ( тільки їх доставка!!!) Відправлять на вами вказану адресу. Ніяка реєстрація вам не потрібна.
-
Відні то Австрія?
-
Да я біометрію здав, мені