Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, чи врахують рік, якщо цей повний рік найдавніший з останніх 5 років? Наприклад, повний 2018 рік, якщо подати на EOI наприкінці грудня 2022. Але на момент отримання Invitation to Apply (наприклад, травень 2023) виходить, що кілька місяців 2018 року давніше, ніж 5 років.
-
Правильно вказувати стаж при ЕОІ дуже важливо. Потім ви не зможете змінити інформацію. Вже є відмова одному апліканту, який йшов за підтримки КУК, якраз через даний факт. Аплікант вказав 5 із 5 років, а насправді працював тільки 4 роки і 10 місяців. Буде переподаватися через 6 місяців.
-
Знову ж таки, якщо ви подаєтеся через рік, то з тої дати відніміть 5 років та подивіться, чи ваша робота відповідає фултайм та чи ви на всіх роботах працювали 6 і більше місяців. Беремо той приклад, що я писав. На сьогодні я маю 3 роки з останніх 5. Працював у з липня 2017 по липень 2020. Якщо я буду подавати ЕОІ у липні 2023 і не працюватиму, то мені буде рахуватися тільки стаж, починаючи з липня 2018 року. Тобто, я вже матиму тільки 2 роки стажу для фактору 3.
-
Дякую!