Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Перекладений витяг з Постанови №170 від 28 лютого 2022 року про подовжені паспорти. Основні меседжі цього документу: 1) з Постанови - під час воєнного стану дозволений перетин кордону з подовженим паспортом 2) з додатку до Постанови - строк дії закордонного паспорту подовжується на 5 років з дати подання заяви про продовження строку. Можливе використання: 1) як додатковий документ при подачі на федеральний етап з подовженими паспортами 2) як додаток до explanation letter при запиті офіцера на новий паспорт, якщо немає можливості подовжити його в зазначені терміни (кейси, коли шукали якраз офіційну інформацію для пояснення, тут були). Перекладено і засвідчено @FidemMoris_Translations
-
Друзі, будь ласка, поділіться досвідом У когось так було 2 червня (неділя) змінився статус на «Information requested» 3 червня писали працедавцю Минуло майже півтора місяця, а статус не змінюється. Чи варто панікувати?) Лист на пошту [email protected] надіслали кілька днів тому
-
Статуси змінюються вручну, наскільки я знаю. Офіцер міг написати роботодавцю, а потім у нього руки не дійшли відкрити) за логікою статус уже не має значення, якщо над заявкою працюють. У мене, до речі, дзвінок роботодавцю був ДО зміни статусу на етапі received, так що це не показник)
-
Але у вас in process був ) А в нас дивний якийсь 😂
-
Не варто) коли у мене був статус in process, я прочитала всі таймлайни, які тільки можна знайти в гуглі, до 2-2,5 місяців після зміни статусу - то взагалі норм
-
Тобто ще місяць можна точно не панікувати 😂