Імміграція до Манітоби
-
Ви її не видалите. Один з варіантів, якщо вас і виберуть, то ігнорувати LAA (але у вас зараз балів недостатньо щоб вибрали, нажаль), іншій варіант - поміняти інформацію в EOI - вказати, що ви зараз не працюєте (тоді заявка буде в пулі SWO, але там також не вибирають тих, кто в Канаді). Коли буде 6 місяців у нового, то зайдете в EOI і відредагуєте на актуальну інформацію.
-
-
Чи приходять якісь повідомлення на пошту після того як надіслав документи через IRCC webform, після запиту на федеральному етапі? На провінційному принаймні писалося що документи прийняті. Я тут я вже думаю може по другому колу надіслати, бо не розумію прийняли воно їх чи ні.
-
Ну воно не прийшло, а через 15 днів термін подачі завершиться. Я вже ще раз все надіслала з пояснювальним листом до кожного документа. Написала що я не отримала від них підтвердження і тому надіслала ще раз. Зробила прінтскріни що я таки надіслала для себе. Бо вже параноя розвивається 😂
-
Мені тільки надійшов отой prearrival letter у особистий кабінет. Але я так розумію це загальна інформація що всім надходить.
-
В вас може бути тільки один ДІЙСНИЙ перміт. Старий - макулатура, яку просто не треба здавати
-
Те саме сьогодні
-
Чи треба діджитал версію для фото на пр? Федеральний етап Може далі треба дідж?