Імміграція до Манітоби
-
1. Друзі вже ні при чому. Спецвибірка для українців вже закрита. Просто через друзів почати імміграцію вже неможливо. Мусите подаватись тільки через Skilled Worker in Manitoba. 2. Ви вказуєте тих, хто з вами іммігрує, а також вказуєте інформацію про усіх членів сім"ї. 3. Кошти можуть бути у будь-якому банку будь-якої країни. 4. Кошти мають бути з розрахунку та тих, хто іммігрує разом з вами.
-
Щиро Вам вдячна за відповідь, Дмитро!🙏 Тепер хоть трохи розвиднилося. Дякую 🙏
-
Доброго дня. В мене був статус на номінації request information , після того як працедавець надав інформацію, через 5 днів сьогодні змінився статус на assessment in process. То значить , що це фінальний етап, чи вони ще щось перевірятимуть? Я не розумію до кінця , що цей статус означає .
-
Це означає, що вашу заявку перевіряють саме зараз. Більше нічого.
-
Доброго дня . Коли Ви подалися ? Цікаво , який зараз місяць розглядають ..
-
Вітаю. Пробувала шукати по чату, але відповіді на це питання протилежно різні, тому запитаю ще раз. Заїхала в Канаду з дітьми, отримала work permit собі i visitor record дітям. Потім виїжджала і буду повертатися знову. Питання - чи треба отримувати нові visitor record дітям?
-
Я в грудні, але поки ніяких змін.. вже не можу дочекатися
-
2 жовтня 2023. У мене працедавець 1 червня отримав повідомлення , але ніяк не міг його знайти, тож місяц відповідав офіцерові хоча я його просив декілька разів передивитися почту . Корочек один місяц затримки, через помилку
-
Які головні документи потрібно мати для федерального етапу?