Добрий день! Питання про продовження терміну дії work permit та visitor record для дітей. В кінці березня я і дружина подалися на продовження дозволу на роботу. У дружини строк дії паспорта дозволяв отримати ще 3 роки. Це і сталося. Я ж подавався на новий дозвіл на роботу з старим паспортом, в надії що скоро отримаю новий паспорт. Дітям не робили аплікації, бо їм було видано visitor record на основі паспорта матері( вони туди внесені) Після отримання нового паспорта я завантажив скріншот через web-форму. Але через тиждень вже було рішення про work permit і я отримав новий ворк перміт прив'язаний до старого паспорта і зі старим строком дії. Для дітей також отримали їх власні паспорти. Як правильно подати аплікації на нові документи? Бо по факту мені не відмовили- просто я не встиг завантажити новий паспорт. Тобто я так і не отримав своїх три роки, які давали всім українцям. Слід мені подаватися за тією ж інструкціює пана Дмитра, як у березні, чи слід подаватися за тим варіантом, що пропонують тим кому відмовили у продовженні( додаю нижче) Наскільки мені допоможе те, що дружина отримала продовжений work permit? Як бути з дітьми? Коли продовжити їх visitor record? Коли в обох батьків буде новий дозвіл на роботу, чи того що у матері вже є дозвіл буде достатньо? Дякую!