Імміграція до Манітоби
-
Вітаю вашу сім'ю, це так круто що можна розслабитися нарешті)🌺🌺🌺 Райан вже мені розповів як прийшов))
-
Вибачте, реально недочитала((. Просто думала, що мені швидко хтось напише Service Canada (бо вилетіло з голови) і я зможу відпроситися з роботи. І побачила ваш коментар, а я перед цим як раз намагалась через пошук знайти. Вибачте ще раз.
-
Я люблю зрадойобити зазвичай, але 160 млрд, це взагалі не гроші 😅
-
Коли починаєш робити оплату просить увійти в кабінет IRCC , це той кабінет який ми створювали під час подачі на CUAET ? Чи треба зробити новий акаунт ?
-
Наприклад людина не хоче. Держава не виконала свої функції, президент готував народ до шашликів. Є контрактна армія на котру плотяться сумашедші податки. Ну і як вишня на торті , чомусь обов'язок про оборону батьківщини є тільки у чоловічої статі що вже є дискримінацією.
-
політичне переслідування не так просто доказати та й ще й треба доказати, чому чоловік не хоче захищати свою країну, громадянином котрої він є...і тут треба досить тонко і вивірено все із доказами мати та розповідати...бо у суді може закрастись справедливе питання, що якщо людина збігає від країни та не бажає її захищати, коли на неї напали, то чи не вчинить ця людина так само і наступного разу, коли вже подібна ситуація може скластись тут...