Імміграція до Манітоби
-
Вже є люди, які самостійно отримали біженство, вірніше вже отримали Protected Person, подалися 7 місяців тому. У них житло під окупацією тощо. Часті зміни роботи у Вінніпезі не дозволяли швидко податися на SWM, бали дуже низькі для SWM. Але англійська добра, тому всі документи оформили фактично самостійно, тільки Manitoba Legal Aid помогла із Basis of Claim. Вже починають подаватися на ПР :) Швидше , ніж через номінацію 😁 Але це не всім підходть. Як оформити відповідні форми для біженства та опис процедури тут www.irb-cisr.gc.ca/en/forms/Pages/RpdSpr0201.aspx
-
Тут в чаті вся інформація корисна Продивіться закріплені повідомлення
-
Насправді завдяки їм, величезна кількість людей змогла самостійно податися на PR, без допомоги консультантів та адвокатів. Це заощадило цим людям купу грошей, які напевно не будуть лишніми в новій країні. Адміни допомагають не тільки безкоштовно, але й витрачають на це власний час та сили. Тому я дійсно вважаю, що вони ще кращі ніж адвокати та консультанти.
-
Дайте будь ласка,його фейсбук.Хочу побачити,цього найкращого чоловіка 😊 Якщо він не проти. Можливо у нього на сторінці буде якась інформація полезна
-
Вітаю!Підкажіть будь ласка,якщо є 6,5 місяців праці в роботодавця,але звільнили та за 4 дні вже пішла на іншу роботу,на ту саму посаду,та з тим самим NOC,чи я можу податися на номінацію,чи маю відпрацювати ще 6 місяців в нового роботодавця,а потім вже займатися паперами на PR?Заздалегідь дякую та гарного всим вечора 🌺
-
-
Можливо.😊
-
Вони ще кращі ніж адвокати)
-
О!Зрозуміла Дякую Я думала це адвокати 🤷🏼♀️🙄
-
Адміни чату)😉
-
Підскажить будь ласка,хто такий Дмитро і Василь?Може вони можуть і мені допомогти?😊 Вітаю!