Імміграція до Манітоби
-
Ага, я і так знаю що мене не вибере провінція.
-
30 квітня відправив на провінційний етап, в квітні вибрали.
-
Дякую А як давно вибрали? Бо дивлюсь зараз трішки на все і важкувато віриться,що в мене будуть шанси
-
В вінніпезі
-
Кошмар Дякую
-
Всі сторінки, де є відмітки
-
Це по свм?
-
Добрий день На федеральний етап,підкажіть будь ласка, Паспорт України, внутрішній, потрібно перекладати всі сторінки, всі прописки,печатки про приватизацію кв метрів 😳😅? Чи першу другу сторінку і останнє місце прописки? Дякую
-
Біда(
-
Ага
-
folklorama.ca/festival/find-a-pavilion-2/spirit-of-ukraine-pavilion/
-
Порожні сторінки не тарифікуються, там по два слова перекладу і це не впливає глобально на ціну
-
Наскільки я розумію, щоб нічого не приховати з військового квитка. З паспорта, мабуть, не так багато що є приховувати) це гіпотеза
-
Підскажіть , будь ласка, як заповнити education на федеральному рівні , якщо я вчилась до 9 класа в школі , а атестат отримала після 2 курсу вже в коледжі , диплом спеціаліста після закінчення 3 курсу і ще потім мала 4 роки університету з дипломом магістра . Як правильно вказати, бо там потім є графа назви сертифіката і виходить що саме з школи у мене нічого немає, тільки з коледжа і університету
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Питання 1: якщо маю ще не повний рік роботи ,але бажаю податися на PR зараз, чи зміняться бали ,якщо коли мене рік . Чи буде доступна така функція ? Питання 2: Маю диплом спеціаліста . Чи прирівнювався від до магістра ? В Україні переклали в бюро перекладів як master degree