Імміграція до Манітоби
-
Чи треба на федеральному в proof of education грузити не тільки переклади дипломів а і оригінали?
-
Вам ще пощастило що вас руфером прийняли на роботу, більшість приймають руфер хелпером, а це відповідно інший нок і тір
-
В мене не влазить тоді кількість файлів Я вже не кажу про другого члена сім’ї 😿
-
Звісно ж треба, переклад нічого не вартий без оригіналу
-
Подивіться в пошуку, раніше це обговорювали, люди обʼєднували оригінал плюс переклад в один файл
-
Чи треба мені в IMM5669 вказувати окремо 2 позиції на роботі теперішній? 5 міс працювала на одній позиції, потім перейшла на іншу і вже 1,4 рік працюю за нею. Трохи вище стала зп, і розширилися обов’язки, але сюди входить і все, що я робила на старій позиції, тип роботи не змінився. Мій роботодавець, місце роботи і т п все те саме. Не звільнялась, як була наймана в жовтні 2020 так і працюю На номінацію вказувала лише останню цю позицію
-
В мене в верифікованому перекладі і чорно-білі копії оригіналів,ну з який же і підтверджували переклад Можливо це Вже не треба оригінали грузити окремо?
-
Всім добрий вечір✨ Підкажіть по такому питанню: переїхали на нову адресу і зараз щоб отримувати на нову адресу кліматичні то де треба оновити дані, переїхали якраз в липні і упустили прям одразу цей момент, все інше переробили, а от з цим не знаєм де змінювати треба?
-
CRA account
-
Hi 👋. У мене є питання про останні 5 років роботи. Якщо за цей час я мала трьох роботодавців, фул тайм, по пів року і з останньої роботи я продовжую працювати. З перервами на місяць. Чи буде загальний досвід роботи зарахований як 1,5 роки? Чи робота має бути безперервною?
-
Зрозуміло, дякую.