Імміграція до Манітоби
-
Добре, я зрозумів. Дуже дякую!
-
З парттаймом - ні. Компанії звичайно так простіше, вас можна звільнити день в день без компенсації Але Манітоба чхала на ці інтриги
-
Умова фул тайм, угу
-
І виходить не можна буде подаватися на номінацію
-
Так Без фрази що парт тайм Просто години, хоча б, бажано фул тайм фразу... Бо якщо будуть казати парт, хоч і години дозволяють, то це не дуже добре Це проблеми
-
Вже були випадки, коли де факто 40-45 годин, але компанiя рахує це як парттайм з тимчасовим овертаймом. А Манітоба каже, ну раз парттайм, то ліс - там
-
Make sense
-
Mr.Roman works for our company on full time basis...
-
Доброго вечора ! Чи хтось знає або може допомогти як подати на візу для дитини з середини Канади study permit вже маємо забрали новий паспорт і хочемо податись на візу дивились відео інструкцію як це зробити,але IRCC портал оновили і та відео інструкція вже неактуальна куди можна звертатися за допомогою?дякую
-
Вітаємо, Pol'🇮🇱🇪🇺🇧🇪🇱🇹🇵🇹🏳️🌈🇪🇸🇮🇹🇨🇵🇩🇪! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Пробували в іншому браузері заповнити?
-
Мені здається я всі заявки в Edge заповнював, бо в хромі там часто щось вилітало.