Імміграція до Манітоби
-
Так Ви можете зробити багато проблем другій людині. Ця справа чітко регулюється законодавством і ніхто не може Вам прямо сказати, що буде правильно
-
Ви що хворий? Припиняю дискусію
-
Ви розумієте, що це є незаконно, коли Ви називаєте його експертом в імміграційних справах? Він може тільки підказати Вам та не може Вам прямо відповісти, що є правильно. Розумієте що може статися, якщо Ви це скажете десь під час імміграції?
-
Ніхто із адмінів не є імміграційними консультантами. У той же час тут у чаті з десяток випадків, коли ліцензовані імміграційні консультанти наробили помилок, які люди виправили самостійно саме через те, що схожі кейси були тут у чаті. Кожен самостійно вирішує, чи користуватися інформацією, яку поширюють у чаті.
-
Федеральний етап. Скажіть, будь ласка, в цьому чаті є люди, у яких background verification застряг на вже майже на 6 місяців і поки все ще без змін? Якшо так, як Ви знайшли вихід з цього питання? Все дзвонила в ircc двічі, писала. Кажуть, чекайте. Чекати це зрозуміло. Можливо є дієвий вихід, як можна це зрушити з місця. Велике дякую.
-
По-перше я ніколи не відповідаю, якщо не знаю. По-друге це питання вже мільйон раз обговорювали. По-третє в усіх формах питає про зайнятість 6 місяців і більше. «Гуру» цього чату підтвердив мої слова. Ви собі думайте що хочете
-
Я також писала, що я 1987 року народження, паспорт отримувала в 2003, але після весілля міняла в 2011. І там звісно паспорт громадянина України. Але стоїть місце народження Одеса і все
-
Дякую Вам.
-
Так.
-
Якщо є 30 або більше - це ок для процесу отримання номінації і піару.
-
Тобто, якщо я зараз вважаюся парт-таймом, але маю 32 години з тижня в тиждень, то я все одно можу подаватися?
-
Фулл тайм починаєтьмя від 30 годин
-
На даний момент маю тільки 32 години в тиждень
-
Добрий вечір! У мене є специфічне питання. Я працюю в готелі на фронт деск. Робота фулл тайм, 40 годин на тиждень. З кінця липня мені надали тільки 4 зміни (32 години) і сказали, що надалі можна буде тільки підбирати чиїсь зміни, щоб було 40 годин. Минулого тижня я працював тільки 3 дні (24 години). Питання: чи вплине поточна ситуація на подачу на ПР?
-
Дуже дякую за відповідь
-
Тобто, в листі має бути вказано guaranteed 32 hours per week with $$$/hour?
-
Дуже важливо, щоб коли листа давали, то писали не так як це бачать вони (32-парт тайм), а як це бачить Манітоба (30-фуллтайм)