Імміграція до Манітоби
-
Якщо старий пк або слабкий пк то немає смислу брати. Тут за 2 тижня роботи можна скласти нормальну ігрову або для роботи машину
-
Не пишіть дурниць. Якщо вона припустимо отримає номінацію від MPNP 4 вересня, а її профіль закінчиться наступного дня, то як вона з недійсним ЕЕ пройде вибірку яка буде наприклад 20 вересня? Навіть якщо в профілі буде 900 балів в ЕЕ він стане недійсним. Ці моменти обговорювалися в чаті не раз + є інформація з офіційних джерел. Профіль ЕЕ, IELTS, WES та все інше повинно бути дійсне на момент подачі на PR. Ви точно подавалися на PR через номінацію провінції і потім ЕЕ?
-
Будь ласка, шановні, поділіться в ПП як хто забирав комп'ютера до Канади? Саме комп'ютера з монітором (або без) .🙏
-
Продовжу попередній діалог на рахунок досвіду роботи. Вийшло в мене нарахувати 36 міс( з урахуванням 6 манітобських) досвіду з робіт до яких можна прикласти доказ. Але я ж правильно зрозумів, рахується досвід з будь якої професії/роботи, головне щоб було 6+місяців? Бо якщо так то у мене вже по факту є готових 66 балів.
-
Нічого на провінційному етапі не заморожується
-
У вас ще є час. В крайньому разі можете десь в 20 числах серпня створити новий профіль ЕЕ та написати про це MPNP, тоді номінація вам прийде в новий профіль. Після отримання номінації ще потрібно чекати вибірку по ЕЕ, тоді завантажити усі документи, оплати і весь цей час профіль має бути дійсним. Щодо IELTS він (та інші дані, наприклад вік) "заморожується" після того як завантажені усі документи ЕЕ і оплачено за розгляд PR. Думаю що до листопада ви встигнете 👍
-
Є тільки одне але. Наскільки я правильно переклав то рахується досвід тільки більше 6 міс, тобто мінімальний досвід з одної роботи рахується тільки від 6 міс, якщо пропрацювали менше 6 то не рахується
-
Ну праця на заробітках теж рахується, звісно якщо офіційна
-
Можливо в Києві ситуація з роботою більш радужна була, але по областях приходилось вриватись за те що є
-
Цікаво і який вибір ? Працювати і заробляти ,їхати на заробітки що я і зробив або сидіти без роботи
-
Ой, ну не нарікайте вже. Якби це Вас так сильно цікавило і турбувало в Україні, то Ви б вчиняли необхідні міри. Вибір є завжди і в Україні в тч. Це жодного стосунку до імміграції не має. Не виходить з колишнім роботодавцем, є інший шлях. Так, трохи довший, але він є.