Імміграція до Манітоби
-
При тому сам бог знає чи той цивільно-правовий договір доходив до якихось інстанцій. Бо коли подавався на біржу то в базі нічого не було. Ось так в Україні і ведуть бізнес просто обманути,кинути,заробити і звільнити
-
Ага, прям зараз коли розоряється бізнес і обстрілюють філіали вони прям ждуть щоб комусь допомогти з бумажкой про роботу. Єдине що залишається це набивати стаж вже в Канаді,якщо звісно цю програму не прикриють
-
Прикольно виходить,українські роботодавці які задля економії влаштовували по цивільно-правовому або взагалі в темну - навіть в канаді піднасрали
-
Тобто наскільки я розумію якщо немає 60 балів то після 3х років - довідзення і всі програми недоступні
-
На скільки я можу це трактувати, то так, зарахується (сотий раз попереджую: я не професійний імміграційний консультант, і тому всі мої відповіді базуються на власному досвіді, досвіді кількох десятків аплікантів, які шли через КУК, друзів, які подавалися вже з Манітоби, та комунікації з MPNP).
-
За 3 роки хіба 10 балів дають, не впевнений
-
А лист від роботодавця, то для стажу, щоби набрати бали
-
То для подачі
-
Т оді чого по прикріпленому повідомленню пише що треба мати тільки мінімальний рівень мови і 6 міс. постійної роботи на манітобського роботодавця
-
Пане Василь будь ласка дайте відповідь, зараховується один рик праці на фулл таймі праці в Манітобі в обидва розділах оцінок ( досвід праці там де мін 1 рік, і в категорії зв'язок з Манітобою там де вимагають пів року. ) Тобто якщо я відпрацюю рік я можу застосувати цей рік праці в обидва пункти і набрати бали по двом пунктах сразу опираючись на одну і ту саму працю
-
Тоді 99% відлітає. Що ще є доказом досвіду роботи крім тоудової? Багато роботодавців під окупацією або просто на дні