Імміграція до Манітоби
-
Але ця програма закінчується в Жовтні?
-
Сьогодні аплікант отримав PFL від MPNP. Причина - зміна роботи не відповідає критеріям SWM. Аплікант не надав необхідних пейстабів, щоб підтвердити години на новій роботі, яку змінив 2 місяці тому, хоча офіцер звертався передньо до апліканта. Потім офіцер контактував з роботодавцем, який НЕ підтвердив постійні години, необхідні для фултайму. Дуже шкода, що є такі випадки, адже людина чекали понад 8 місяців на розгляд апілкації на номінацію. Все потрібно починати з нуля.
-
Думаю, шанси мінімальні на продовження програми
-
-
Ви мабуть унікальна людина Вже місяця 2 не працює у жодної людини ,тільки в вас працює )
-
Може,воно не дає реєструвати нові акаунти
-
В мене така сама ситуація бо з червня місяця я не можу залінкуватися до кабінету, я писала на кризову форму і всюди і додзвонилася до них кілька разів, а їх відповідь однакова «не хвилюйтеся все ви будете отримувати на email» якщо чесно вже просто немає сил. Зараз ситуація, Запросили додаткові документи і в email вказано що вислати треба їх за 7 днів і тільки через IRCC secure account. Чи можна вислати через IRCC webform ?
-
Якщо на номінацію «Assessment Completed» уже близько двох тижнів, але жодних листів так і нема, - чи це нормально?
-
Коли ви реєстрували його? Нові акаунти вже не дає створювати як пару місяців
-
Потрібна порада, порівняв свою заповнену заявку на Федеральний етап із збереженою інформацією коли я подавався на Cuaet, і помітив що вказав що перебував у Чехії у статусі Worker, але насправді був у статусі temporary resident. Чи серйозна це помилка, і чи потрібно зараз писати пояснення, чи краще чикати коли самі запросять?