Імміграція до Манітоби
-
А ні. Воно не знаходить аплікацію за такими даними.
-
Ви дуже розумний , я не маю такого інтелекту як ви і переживаю що можу щось пропустити, тому завчасно знайомлюсь з сервісами і інтересуюсь питаннями у бувалих людей , щоб без гарячки потім все робити.
-
Я вже дізнався що це досить легко , але поки сам не перевірив не був впевнений, бо наприклад аплікація на федеральний етап виявилась надважкою, а я думав що буде як на номінацію. Тому не хочу робити тих самих помилок .
-
Я додавав
-
ніхто не знає подробиці та деталі файлу кожного апліканта, які можуть суттєво вплинути на сроки. Плюс ніхто нікому не обіцяв ніяких закономірностей. Я вже побачила, як працюють робітники в офісах державних установ (з якою швидкістю працюють), у них там тиша і спокій, ніхто нікуди не поспішає, а спокійно перекладає папірці, подаєш аплікацію - кажуть чекайте 4 тижні, а потім через 4 тижні кажуть, так ви ж не eligible (хоча клерк відразу міг сказати, він же бачить, що не ті документи людина дає) і потім - ось вам ще одна форма, чекайте ще 4 тижні. Також мала декілька інформаційних зустрічей з представниками CRA - то вони не могли точно відповісти практично на жодне питання, і все повторювали, що все треба дивитися ваш кейс, треба дивитися ваш кейс... Думаю, те саме і в офісах IRCC - все поставлено на опрацьовуванні кожного кейсу окремо, немає логіки і т.д. Плюс просто небачена перевантаженість системи в цілому, в якій ніхто все одно не збільшує швидкість обробки, а просто нарощує черги.
-
Тоді по правильному треба Витяг за Ст.135 Сімейного Кодексу України
-
Кімнати помісячно десь $600. Сходи до них, там на низу повинен бути привітний мужик, скажеш так і так, був в Торонто.. Там мінімальна перевірка , покажеш може якісь виписки та й все. Так, це Даунтаун, але відносно спокійно там - www.google.com/maps/place/Royal+Albert+Hotel/@49.8961942,-97.1405822,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x52ea715b8e4ba005:0x882fa7c1b1ac1f80!5m2!4m1!1i2!8m2!3d49.8961942!4d-97.1405822!16zL20vMDgyMHQy?hl=uk&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkwNC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
-
Там багато що не обов’язковий документ. Але щоб спростити роботу по перевірки себе та зменшити вирогідність дозапросу якоїсь інформації - додав
-
С т а т т я 62. Прізвище дітей Якщо батьки мають спільне прізвище, то це прізвище присвоюється і дітям. При різних прізвищах дитині присвоюється прізвище батька або матері за згодою батьків, а при відсутності згоди - за рішенням органів опіки і піклування.
-
наче відразу пише
-