Імміграція до Манітоби
-
Цікаво!
-
Я не просто так підняв питання з цими довідками. Бо одна людина подасть не правильно, потім залетить у бек лог, а за нею потягнеться цілий потяг з таких людей. Звичайно адвокати знають такі нюанси, але якщо ця группа створена аби люди самі подавали документи, то треба в усьому добре розібратися.
-
відповідно до написанного, то всі документи, видані Україною для здійснення правочинів на території Канади потрібно легалізувати у Консульстві...зокрема, свідоцтво про народження/шлюб/розлучення, атестат про загальну шкільну освіту та дипломи з додатками...як це все відбувається для інших країн... але того ніхто не робить... і лише до витягу із Реєстру про відсутність судимостей виникає подібне питання... ...відчуваєте різницю?)
-
В моєму світогляді - це "лівак", а не різноманіття. Але це справа кожної людини окремо, потім всі ті "різноманітні" дивляться на листи з відмовами і шукають імміграційних адвокатів щоб врятували. Але ми вже оффтопимо. Я не буду далі продовжувати розвивати цю тему)
-
про це вже написали декілька разів вище)))
-
Знайти б ще ту дівчину... Доречі, я буду брати довідку з країни єс. Просто ріду до поліції і попрошу мені її оформити. В теорії це така ж фількіна грамота, як і довілка з дії. думаю, що канадські офіцери якимось чином своїми метожами перевіряють аплікантів.