Імміграція до Манітоби
-
Я просто взяла той витяг, переклав мені його перекладач і ото все завантажила на PR))) Нічо не легалізувала і нічо більше не робила) Як буде результат - відпишусь тут😅 До речі, тут є десь дівчина що в цьому році отримала PR за 4 місяці після номінації і вона (скоріш за все) подавала власне хіба такий от витяг. Думаю треба у неї уточнити як вона робила.
-
я б уточнила...Гаазька Конвенція 1961 року - то про апостиль більше)) і так, він для Канади нічого не дасть)) а от легалізація Консульством нікуди не поділась, все вірно)))
-
то якби Ви подавали цей Витяг для якихось правочинів на території України - це одне. а імміграція - це справа особи та іншої країни
-
До речі, просто тут залишу - "Звертаємо увагу, що Канада не є учасницею Гаазької конвенції від 5 жовтня 1961 року, яка скасовує вимоги дипломатичної чи консульської легалізації іноземних офіційних документів. Відповідно, процедура проставлення апостилю в Канаді не застосовується."
-
бо як може Вам сказати людина, як буде дивитися та розглядати документи іншої країни офіцер в Канаді)
-
То Вам краще зв'язатися із IRCC напряму. Лише вони дадуть вичерпну відповідь.
-
впр це що?
-
так, я бачив. але людина офіційно працює, може у неї є інформація, якої ми не знаємо.
-
і його може кожен особисто та безкоштовно замовити (як і раніше довідку)
-
надається наразі витяг