Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. На якому этапі (через скільки місяців з моменту подачі заявки )буде перевірка скільки коштів на рахунку при подачі не федеральний рівень ? Якщо подавати заявку наприклад із 4000 на рахунку і потім дозбирати необхідну суму і через деякий час надіслати вже оновлену інформацію по грошах
-
👋 Ищу людей, заинтересованных в заработке на криптовалюте. 🖥️ Беру без опыта, моя специализация — арбитраж крипты, обучаю бесплатно всех желающих. 💰 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. 🔒 Работаю только с проверенными биржами-гигантами, без мошеннических платформ и шиткоинов. 📬 Пишите на основной аккаунт, не стесняйтесь, проконсультирую всех — @kritga
-
У вас така ситуація як у багатьох за останні кілька днів. Кажуть, що збирати гроші або просить щоб перевели на СВМ
-
@banofbot
-
Я подав їм на тому тижні 15000 - це реальний стан рахунку на той день, сума постійно змінюються, ну це зрозуміло. Завтра буде зарплата і буде необхідна сума.
-
То почитайте вище в чаті. Тут всі такі, хто подавався по СВМ, а по спецвибірці всі отримали СВО. І тепер мабуть всім доведеться підтверджувати свій фінансовий стан
-
Справа не в паніці, а втому що у мене така сама ситуація, запросили на минулому тижні пейстаби, а вчора прийшов лист, що недостатньо грошей на рахунку, мені бракувало 1000. От така паніка.
-
Тоді чекайте поки, можливо будуть перевіряти фінанси, можливо ні.
-
Можна продовжити ворк перміт на 3 роки, також вчора писали, що треба спробувати написати офіцеру і описати всю ситуацію, і попросити замінити на СВМ.
-
Я на етапі розгляду номінації, статус в процесі
-
На якому ви зараз етапі ?