Імміграція до Манітоби
-
Дивився нещодавно статистику по отриманню пр ,там перші два місяця займають індійці ,китайці,потім філіппінці ,та нігерійці ,українців навіть в топ 10 немає . Як таке можливо ? 250к людей заїхало і так мало всього отримало пр ? Чи це просто через те що українці,всього приїхали 2.5 роки тому ,і більшість ще на різних етапах імміграції ?
-
Українців приїхало 250, поїхало 50-100 точно. Індійців чи філіппінців стільки приїжджає за місяць. Україніці на фоні інших мігрантів то погрішність по цифрам виходить
-
За 2024-2025 роки варто буде дивитися статистику по отриманню піар. Зараз ще рано. Навіть тут по чату в 2023 році повних таймлайнів було небагато. Значно побільшало починаючи з січня 2024 року.
-
Я чомусь думав,що хоча б тисяч 5 отримало ,але ж ні . Дивно дуже . Бо був якийсь час пріоритет , мабуть все таки українці не так сильно і хочуть залишитися в Канаді ,або можливо влада Канада не так і сильно хоче щоб тут залишилось багато українців . Трішки не розумію ,яким чином це все працює 😬
-
У кожного своя ситуація, хтось тут посидіти та додому, хтось хоче податись на пр але вчити англійську чи французьку не хочуть більше😁 Хтось вже отримав, хтось чекає номінацію. Там напевно такі малі цифру у рік, декілька тисяч, що ми близько не топ 10 будемо)
-
Тому що в Індії, Китаї та Філіппінах - процес імміграції поставлено на конвеєр. В знанні англійської вони також явно обходять українців (доки в Україні надавали перевагу "вєлікаму і магучєму.." ). Ну і їх банально більше, в рази, тому на одну українську аплікацію припадає мабуть 1 тис індійських.
-
Забув додати ще про визнання їх дипломів тут. Зокрема Nursery з Філіпін
-
Підскажіть, яка зараз сума оплати на федеральному етапі і з якої карти, дебет чи кредит? Хочу підготуватися.
-
Кредіт
-
Скажіть будь ласка за скільки місяців треба стейтменти кредит кард та чекінг акаунт?
-
Дякую
-
А взагалі за 3 місяці. Ваші власні кошти на всіх рахунках.
-
Кредитні картки не потрібно
-
Ну ось а в мене можливості не було) Тож пішла працювати, та вже і пішла на курси, коли були свої гроші)
-
Не можна порівнювати рівень вивчення англійської в Україні там в тих же Філіппінах. У нас що в школі, що в вузах це був жах. Старі підручники, викладачі самі ледь на англійській розмовляли. Мені після школи та вузу довелося навчатися на курсах 2 роки, а це майже з нуля. Чоловік після школи знав англійську тільки тому що займався зі вчителем з 7 класу і до кінця школи
-
Ну мабуть вона знала що англійську я сама наздожену потім)