Імміграція до Манітоби
-
-
Доброго ранку. Якщо на початку війни була 3 міс в Італії, там у мене є друзі , але так як я не знала скільки часу буду там жити оформила пермессо , це дозвіл на проживання в Італії. Він був дійсний рік , але я покинула Італію через 3 міс і повернулася в Україну. Там не працювала . Це вказувати як подорож ?
-
Вітаю якщо зробила відкритий ворк перміт, Але в той час жила на іншому адресі, і в заявці вказала цей адрес. Що роботи якшо Я переїхала? Я уже оплатила новий ворк перміт і Я так розумію він прийде на стару адресу Чи можно якось поміняти адрес чи треба чекати уже на стару?
-
Всім привіт! Роботи, які менше 6 міс, їх треба вказувати в аплікації на номінацію?
-
Пане WES, важлива ваша думка. У мене в пакеті 5 чоловік. 3 чол. з них мають дипломи про вищу освіту. Треба ще грузити шкільні атестати їм на федеральний етап? Я їх маю, проблема тільки з місцем для загрузки, тому й питаю. Чи це обовязкова умова чи ні? Буду вдячна за відповідь. Думки різняться.
-
Оплатіть на пошті послугу переадресації. Усі листи будуть приходити на нову адресу
-
Дякую
-
Манітоба має провінційну програму з кількома струмами, типу SWM, SWO, etc. Оскільки зараз дуже багато людей подали ЕОІ (більше 20,000) і також є в очікуванні номінації (більше 5000), а ліміт всього 9500 на 2024. Зараз вже видано близько 7000 номінацій. Тому шанси на цей рік невисокі. У зв'язку із зменшенням імміграційний цілей, які ввів федеральний уряд, на наступні кілька років, то невідомо, чи ліміт провінційних номінацій буде такий самий чи зменшено на 2025.
-
Привітики:) Питання до тих, хто проживав у Чехії минулого року з візою D, коли видавали біжинецькі візи але з можливістю працювати Який ви вказували статус візи? Worker чи refugee claimant? Дякую
-
Це не refugee. Скоріше, як temporary protection.
-
Типу foreign national?
-
Це віза була мульті для біженців спеціальна, але з можливістю офіційно робити Це не ворк перміт чи шось таке