Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Я розумію, як робити Собі вже отримала) а чоловіка чекаємо не 1 місяць Тому я і запитую як пришвидшити процес Бо я знаю, що деяким знайомим чоловікам довідка не прийшла.
-
Добре, Дякую Ви також недавно робили запит на довідку?
-
Напишіть у підтримку Дії, в мене була така сама ситуація, то все прийшло після звернення через тиждень.
-
У вересні, спочатку теж чекав майже 2 місяці, потім написав і все отримав. Як зʼясувалося, там якась технічна проблема була.
-
Подався на оновлення ворк перміт чекаю вже 7 місяців, дзвонив їм сказав що затримка по розгляду більше ніж час який вони зазвичай розглядають, чека після цього вже місяць і нічого( Що можна зробити підскажіть будь-ласка?
-
Коли ви отримали ворк перміт?
-
Нічого не треба робити, поки війна ваш внутрішній паспорт дійсний. Вам виповнилось 25 вже після початку війни. Я в 45 вже в Канаді була, в серпні подавалась на новий закордонний паспорт, все отримала без перешкод.
-
Як можно зайти в дію по старому паспорту ? Дайте пораду будь ласка
-
Вітаємо, Андрій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всȇм прuвȇт! Нужӊȯ 2 чȇлȯвȇkα 18+ От 200$/дȇӊь Всё ȯӊлαйӊ НЕ ӊαрkȯтuku Зα пȯдрȯбӊȯстямu пuшu + в лс
-
From what I'm seeing, this is the safe place to make investment and don't joke with what is going on here. Invest and admin will make you smile for sure. 👇👇👇👇 @SaberDecir @SaberDecir
-
Всȇм прuвȇт! Нужӊȯ 2 чȇлȯвȇkα 18+ От 200$/дȇӊь Всё ȯӊлαйӊ НЕ ӊαрkȯтuku Зα пȯдрȯбӊȯстямu пuшu + в лс
-
-
@bkavinsky хоче кікнути Богдан з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@bkavinsky хоче кікнути Maya Murphy з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую
-
Через банк айді (приват або моно) - виберіть цю опцію при вході в Дію.
-
22 Jan 2023, 05:40
225321/232448
3 minutes ago