Імміграція до Манітоби
-
Якщо при заповненні вказала noc вчитель середньої школи маю лист від роботодавця він мої декрет роки навіть не вказував. І маю ще неповний без 2 місяців рік з Польщі іноземна компанія, як кастомер сервіс типа accounts service , референс на англійській хочу ще це додати? Як думаєте воно зашкодить якщо при еоі подавала що вчитель..
-
Дякую
-
Усі хто любить настільні ігри запрошуємо вас пограти Щосуботи та неділі ми з друзями шукаємо нових гравців Будемо раді бачити Вас
-
@western9 , перепрошую, можете підказати, як ваші друзі робили з візою в паспорт дитини(ви писали, що вони подалися на PR і потім швиденько поїхали в Україну робити паспорт дитині і додали його пізніше), чи може процес вклейки візи сильно все затримати? У мене наразі віза сина вклеєна в паспорт, як і він включений до мого паспорта.
-
Але там заралатні таке А ціни на продукти космос Як і на житло
-
1365 за дорослого + 230 дитина С 30 квітня 1525 + 260 дитина + біометрія 170
-
Дитина не полетить зі мною. Мене більше бентежить як для ПР це буде. Тобто я можу податися на номінацію без візи в новому паспорті дитини?
-
Тобто , якщо є візи дитини в паспорті батьків, то можна не подавати на нову візу в паспорт дитини?
-
Ну я жила в Чехії Тут ліпше Значно
-
Вау! Ви вкотре заспокоїли 🩷🩷🩷