Імміграція до Манітоби
-
-
Хоч одна добра новина Їх так мало Дякую
-
Можливо у Вас є лінк, де я можу почитати, що бали не знімають? Планували одружитися і подаватися разом, але вже не знаю. Може подавати лише себе, а тоді вже на федеральному етапі одружитися. Вже не знаю, що робити. Дякую
-
Підкажіть будь ласка 🙏 Яку програму краще обрати для номінації від Манітоби - SWO чи SWM? Я зовсім заплуталася🥺 Мій кейс: Фул-тайм робота, вже є 6 місяців. Але це сфера прибирання, тобто не затребувана професія в Манітобі. Є вища освіта, близькі друзі з канадським паспортом, по віку теж максимально балів набираю. Допоможіть, будь ласка,зорієнтуватися, куди рухатися 🙏🙏🙏 Я чесно читала гору інформації, але досі не розібралася
-
У Вас чи Ваших знайомих був аналогічний випадок?
-
Так. Я теж звернула на це увагу. Бали не знімають.
-
1. Для Манітоби не має "затребуваних" професій, підходять всі. 2. Якщо ви продовжуєте працювати та у вас довгостроковий договір з роботодавцем, то це SWM. Але зараз важко пройти по SWM, дуже високі бали. 3. Якщо ви хочете йти через друзів, то це SWO, і у вас є тільки один шанс зараз попасти в спецвибірку для українців, тому що вона буде останній раз проводитись в кінці квітня, але треба для цього обов'язково здати англійську (мін 4) та мати гроші на рахунку. Та заручитись 100% підтримкою друзів. Це велика відповідальність для них, я мало хто на це згоден. Якщо у вас не довгостроковий договір з роботодавцеві, то ви можете теж йти по спецвибірці.