Імміграція до Манітоби
-
Якщо б там була ця інформація, я б не питала! Там ці моменти пропущені
-
Ого, вперше про таке чую. Не хотілося б звільнятися…
-
Доброго дня. Скажіть, якщо у доньки був стаді пірміт до 2025 року і подала на його продовження, але вказала, що мені потрібен візитор рекорд. Доньці видали візитор рекорд до 2024. Тобто наразі вона має стаді пірміт до 2025 року і візитор рекорд до 2024 року. Виходить, що я подала запит на продовження не того дока? Чи має значення цей статус "стаді" чи "візитор". І щоб продовжити стаді перміт мені потрібно вказувати у графі, що потрібен "стаді перміт"? Доньці 12 років.
-
Я теж довго не розуміла. Ділюся своїм досвідом і думками: Якщо Ви плануєте звільнитися і шукати іншу роботу, або вже знайшли, можна пробувати по SWO. По цій програмі не можна працювати довше року на першого роботодавця. Якщо не плануєте втрачати цю роботу, то по swm
-
Сво-це для тих, хто імігрує за кордону
-
Так. Для мене це теж було неприємною новиною, бо я думала достатньо щоб були гроші. Тому пішла по swm
-
Відповіла, що був зв'язок з іншою провінцією. Але по SWO не написано, що бали віднімають
-
Машина рахує, так шо шось неправильно вказали
-
Я заповнила заявку на SWO, але там зразу мінус 100. Я не знаю, як видають LAA, рахує бали машина чи людина.
-
462 мінус 100. 362 бали
-
Дякую
-
Маю 70