Імміграція до Манітоби
-
Засабмітив на наступний день. Не зміг проплатити. Мій банк - УкрСиббанк не пропускав платіж. Райффайзен пропустив. Можливо також чому прийняли - бо це була дата складання іспиту, а не отримання сертифікату.
-
Здається ви сабмітили аплікацію коли ваш IELTS уже закінчувався (якщо не помиляюся), чи не було потім запитів на новий тест?
-
Я чомусь взагалі прогавив цей момент
-
Я навіть і не пояснював 🙈
-
@tetianamaksymiv до речі, я використовував для роботи з .pdf безкоштовну тулу - Soda pdf. Є веб і десктоп версії
-
Я подавався в 2019, я вже не пам'ятаю що там просили, а під рукою того всього немає. Але ж то в Ваших інтересах завантажити максимально повну інформацію. Єдине що я не вантажив, так це шкільні сертифікати, я пояснив що на снові них поступив в універ, що і вказано в дипломах
-
хороший варіант 👍
-
Перевірив у себе. Об'єднував Education: WES report, diplomas with translations and IELTS report
-
Це так, просто дивно що IELTS немає в списку обов'язкових документів
-
Вам сюди: t.me/ManitobaLife
-
Добрий день. Хто може в двох словах підсказати який банк вибрати? Які дають привілегії для Українців?
-
Доброго дня, питання до тих хто сабмітив аплікацію на ПР, підкажіть будь ласка чи ви завантажували сертифікат IELTS.. Наче в списку документів його немає, що для мене дуже дивно. У вкладку Client information додали LoE, і туди можна завантажити тільки 1 документ 🤷♀️
-
По закритих пермітах роботодавець може робити що захоче а якщо не будеш виконувати- то луплять штрафи або звільняють.. я такого одного знайшов- поробив там тиждень і послав куди подалі. Бачив як чілійців дрюкали і штрафували просто так
-
Ніяких ультиматумів, я це прочитав у нашому чаті, тому зробив такий висновок. Можливо не істина у першій інстанції, але і наш чат це не спілка іміграційних консультантів. В будь-якому випадку, дякую за додаткову інформацію. Офіційна інформація тільки на державних ресурсах - це зрозуміло на 100%.