Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Друзья, подскажите пожалуйста хорошую карту чтобы были помечены все районы Winnipeg
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Хоч це і питання іншого чату: t.me/ManitobaLife. Але повірте, що багато канадців полюбляє мати іще більший ніж ваш. Так що не думаю, що буде особливий підхід у вирішенні вашого питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ri
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Забрали з Харкова 2 кішки та двох собак. Мусимо їх брати з собою до Канади. Буде проблемою знайти жітло з таким зоопарком?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Можна ставити в бан на декілька днів якщо люди після попереджень не розуміють. Є стільки російськомовних груп, де росіяни як завжди допоможуть і зроблять все тіп-топ. Не розумію чому йти в українські групи?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t450411580T Offline
    t450411580T Offline
    Катерина Волошан
    wrote on last edited by
    Доброго дня ) Підскажіть будласка , які доки треба переводити ( свідоцтва о народженні , браку ….) на англійську ?які довідки для дітей брати для школи та садка ?чи потрібно це робити у якогось спеціального перекладача ? Завіряти натаріально ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t405628695T Offline
    t405628695T Offline
    Маргарита Каменева
    wrote on last edited by
    Я повністю вакцинована, тому тести не сдавала. На рейс можна зареєструватися в аеропорті, але я також це робила попередньо онлайн, бо колись мала гіркий досвід: в першому аеропорті отримали лише один посадковий талон, а другий сказали отримати вже при пересадці, але в другому аеропорті мені сказали, що місць немає і відправили мене іншим рейсом з ще одною пересадкою. До місця прибуття я дісталася, але це зайняло більше часу і нервів. Іноді авіалінії продають одне місце двічі, тому що є вірогідність, що частина пасажирів спізняться/не прийдуть/ще щось, а їм хочеться побільше заробити. Тому завжди намагаюсь тепер заздалегідь реєструватися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana S.
    wrote on last edited by
    Чи здавали ви ковідтести в аеропорту? Чи варто це зробити ще вдома? І питання реєстрації на рейс, це можна також зробити в аеропорту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Чи ви можете писати українською або англійською? Правила єдині для всіх.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677172659T Offline
    t677172659T Offline
    Azzd
    wrote on last edited by
    здесь, это пригород Торонто, обычный тестовый центр, но не самый хороший, как мне показалось
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Где сдавали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t677172659T Offline
    t677172659T Offline
    Azzd
    wrote on last edited by
    Мой опыт сдачи экзамена CELPIP. Я выбрал CELPIP, а не IELTS потому что CELPIP можно сдать за один присест за 3 часа, а IELTS разбит на две части и вторая часть разговорная может быть на следующий день, а мне нужно было приехать сдать и уехать, потому что я просил канадцев довести меня до центра сдачи. CELPIP экзамен брутальный, время идёт очень быстро и на всё отводится очень мало времени, кроме WRITING, я достаточно хорошо знаю английский поэтому мне всё показалось легко, но READING был очень сложный особенно часть где нужно читать пять параграфов научного текста, я вообще ничего не мог понять. На Speaking вообще прокололся одно задание полностью не выполнил потому что не мог понять в чём оно состоит, там даётся всего одна минута чтобы прочитать задание, и 1 минута чтобы говорить и нету кнопки пауза, если вы сразу не въехали в задание можно и пролететь. в результате получил Reading 7, Writing 8, Speaking 6, Listening 8. ирония в том что чтобы податься по Экспресс-Энтри нужно минимум семь во всех категориях, но я подал апелляцию на speaking заплатил 68 канадских долларов за пересмотр результата, и через неделю мне переоценили Спикинг на баллов 7. К экзамену я не готовился, но за день до него прошёл два теста тренировочных на их официальном сайте. В целом, с одной стороны легко, с другой стороны времени мало даётся, кроме сочинения, на сочинение времени более чем достаточно, а Reading задание там где пять параграфов научной статьи может быть очень сложным.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Ясно. Дякую за роз'яснення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    А що ще тут буває? Давайте зразу все, а то по кусочку 😃😃😃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Та ну. Дійсно? 🙃🙄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane
    wrote on last edited by
    наскільки мені відомо, до 2 тижнів, якщо вакциновані - можна з‘їхати і раніше
    1 Reply Last reply
    0
  • t564159580T Offline
    t564159580T Offline
    Elizabeth
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t764555955T Offline
    t764555955T Offline
    Kill russian
    wrote on last edited by
    так цей був недавно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victor K
    wrote on last edited by
    Може хто знає чи є торнадо в Манітобі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan_mzrts
    wrote on last edited by
    З аеропорту вас ніхто не вижене, в усіх аеропортах є кімната матері і дитини, де можна відпочити. А якшо вона недоступна в той час- то просто в залі можна посидіти без питань. Тільки, напевно, варто запастись їжею і водою на час очікування, бо це все діло досить дороге в аеропртах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    На кордоні великі черги,якщо автобусом. Тож може багато часу і не залишиться у вас.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags